Pevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš upoznale su se 2004. godine u prvoj sezoni "Zvezda Granda" i postale nerazdvojne drugarice. Međutim, prijateljstvo je trajalo dve godine, a prekinula ga je svađa o kojoj se u javnosti mnogo pričalo.

Dve pevačice kontakt su prekinule 2006. godine, a kako se u medijima navodilo, Tanja se naljutila na Slavicu jer se navodno udvarala njenom tadašnjem dečku. NJih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su govorile da do pomirenja neće doći.

Ipak, situacija se preokrenula sedam godina kasnije. Slavica je 2013. godine čestitala Tanji rođenje drugog deteta, a kada se Savićeva vratila iz Australije, gde je tada živela, zajedno su gostovale u jednoj od "Grandovih" emisija.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

 

"Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela", rekla je Slavica nakon pomirenja.

NJih dve su tada razmišljale i o tome da snime duetsku pesmu, ali do saradnje ipak nije došlo.

"Pričale smo o duetu jer je to bila jedna od ideja Saše Popovića, ali jednostavno se nije desila prava pesma. Sa Slavicom sam u sasvim korektnim odnosima", rekla je tada Tanja.

Foto: ATA images

 

U životu Tanje Savić u aprilu 2020. godine otpočela je velika drama, kada je njen tadašnji suprug Dušan Jovančević bez pevačicinog znanja odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Tanjina borba potresla je čitavu javnost, mnoge javne ličnosti tada su joj pružile podršku, a među njima je bila i Slavica.

"Kako se mogu majci oteti deca? Ko treba da radi svoj posao i vrati Tanji decu? Ko je taj koji može oteti decu? Vratite Tanji decu", napisala je Slavica tada na Instagramu.

Tanja Savić od naslednika je bila razdvojena duže od godinu dana, a u Srbiju je uspela da ih vrati u junu 2021. godine.

Sa druge strane, ovih dana Slavica puni naslovne strane nakon skandala sa bivšim mužem Vladom Avramovim gde je bivši par dobio zabranu priče i prilaska jedno s drugim. A Slavica je nakon toga obelodanila da ima novog emotivnog partnera. 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".