Nataša Bekvalac često nasmejava sve izjavama i šalama na svoj račun, a sada je njena majka Mira nikad iskrenije govorila o ćerkinom životu i time dovela gledaoce do suza.

Foto:Printscreen/Jutjub/Amidžšou

 

Naime, Nataša je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde joj je u jednom trenutku pušten intervju njene majke, u kojem je navela šta sve zamera Nataši, ali i kako bi reagovala kada bi se pevačica udala četvrti put.

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje - priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

Foto:Printscreen/Jutjub/Amidžšou

 

- Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora.Mira je otkrila i kakva je zaista Nataša u privatnom životu i prema najmilijima:

- Voli da bude jako važna ,da bude o ona najvažnija, da smo svi tu za nju, da svi mislimo kao što ona misli, da svi radimo onako kako ona misli da treba da radimo.

Kada su je pitali da li je čula da se Nataša ponovo udaje, Mira je bez dlake na jeziku istakla da smatra da njena ćerka nije žena za brak, a potom otkrila i zbog čega tako misli:

- Ja nisam čula i ne verujem u to. Ma, nema šanse da se uda, pazi, ubiću je. Ja bih je se odrekla kada bi se udala četvrti put. Mislim da neće, prošla je dosta škole da je shvatila da nije žena za brak. Ona žena nije za brak, ljudi. Ona je da je sama, sa svojom decom, sa poslom, ako se neko tu ubaci dobro, ako ne, onda opet dobro. Ona ne trpi formu, ne trpi kliše. Ona radi kako ona hoće, a u braku mora da postoji pravilo ponašanja. Ne voli da ima obavezu, da ima nekog tu u stanu, već sama sebi sve prilagodi i decu i posao i nas sve - zaključila je Bekvalac, što je nasmejalo sve.
Nataša je nakon izjave majke priznala da joj nije bilo svejedno dok je slušala prilog.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".