Kao razlog se navodi etički kodeks RTS, koji je Upravni odbor na čelu sa Brankom Klanščekom usvojio krajem prošle godine, a prema kojem je zaposlenima na javnom servisu zabranjeno da rade i u emisijama spoljne produkcije, u Memedovićevom slučaju, to je emisija "Potera".

Foto: ATA images

 

Iako više neće biti zaposlen na javnom servisu, Memedović će i dalje voditi pomenuti kviz, ali i emisiju "Sasvim prirodno", zbog koje je prozvan i "srpskim Berom Grilsom".

Ranje je Memedović bio u centru pažnje zbog odgovora takmičara, razgovora sa Tragačima, reakcijama u kvizu "Potera", ali i zbog jedne slike iz studentskih dana koja je zapalila mreže:

Popularnog voditelja su zbog ove slike uporedili sa slavnim Marlonom Brandom, Travoltom i Robertom de Nirom, ali i na najnovijim slikama bi mogli da mu zavide duplo mlađi.

Foto:Printscreen/Jutjub/sasvim prirono

 

U jednoj od poslednjih epizoda je Memedović ušao u saunu i pokazao kako izgleda kada nosi samo peškir na sebi:

Foto:Printscreen/Jutjub/sasvim prirono

 

Razlika između ove dve slike je nekoliko decenija, pošto Memedović sada ima 63 godine!

Rođen je 1960. godine u Beogradu. Završio je i nižu muzičku školu, ali je oduvek voleo prirodu i sport, prvenstveno boks. Trenirao je džudo. Upravo zato je po završetku Četvrte beogradske gimnazije, upisao Fakultet za fizičku kulturu, a 1985. godine i diplomirao. Kao novinar je počeo da radi 1986. godine u informativnoj redakciji u Beogradskom programu. 1992. godine je počeo da izveštava kao sportski novinar i komentator.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".