Певачице Тања Савић и Славица Ћуктераш упознале су се 2004. године у првој сезони "Звезда Гранда" и постале нераздвојне другарице. Међутим, пријатељство је трајало две године, а прекинула га је свађа о којој се у јавности много причало.

Две певачице контакт су прекинуле 2006. године, а како се у медијима наводило, Тања се наљутила на Славицу јер се наводно удварала њеном тадашњем дечку. Њих две то никада нису желеле јавно да коментаришу, али су говориле да до помирења неће доћи.

Ипак, ситуација се преокренула седам година касније. Славица је 2013. године честитала Тањи рођење другог детета, а када се Савићева вратила из Аустралије, где је тада живела, заједно су гостовале у једној од "Грандових" емисија.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

"Дуго смо разговарале. Тања је доста сазрела", рекла је Славица након помирења.

Њих две су тада размишљале и о томе да сниме дуетску песму, али до сарадње ипак није дошло.

"Причале смо о дуету јер је то била једна од идеја Саше Поповића, али једноставно се није десила права песма. Са Славицом сам у сасвим коректним односима", рекла је тада Тања.

Фото: АТА имагес

 

У животу Тање Савић у априлу 2020. године отпочела је велика драма, када је њен тадашњи супруг Душан Јованчевић без певачициног знања одвео њихове синове Максима и Ђорђа у Аустралију. Тањина борба потресла је читаву јавност, многе јавне личности тада су јој пружиле подршку, а међу њима је била и Славица.

"Како се могу мајци отети деца? Ко треба да ради свој посао и врати Тањи децу? Ко је тај који може отети децу? Вратите Тањи децу", написала је Славица тада на Инстаграму.

Тања Савић од наследника је била раздвојена дуже од годину дана, а у Србију је успела да их врати у јуну 2021. године.

Са друге стране, ових дана Славица пуни насловне стране након скандала са бившим мужем Владом Аврамовим где је бивши пар добио забрану приче и приласка једно с другим. А Славица је након тога обелоданила да има новог емотивног партнера. 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".