Milomir Marić jedan je od najpoznatijih novinara sa ovih prostora, a u njegovim emisijama imali smo prilike da vidimo ljude iz različitom miljea i zanimanja.

Tako je jednom pilikom Marić ugostio izvesnu baka Ružu, koja za sebe tvrdi da je vračara, a ona je tom prilikom rešila da mu pročita sudbinu iz dlana.

"Da se čuvaš od muškaraca koji su snažniji od tebe. Imaćeš problema u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječete te to direktno u grudi nego politički iza leđa. A ti si taj što sve izneseš na sto, a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš neki sud", pričala je Ruža Petrović dok mu je gledala u dlan.

Foto: ATA images

 

Ona mu je rekla da ga čuva njegova slava, ali da on od previše posla nema vremena da radi kako običaji nalažu.

"Ali tog dana moraš. Majka Božija te čuva puno", nastavila je baka Ruža.

E onda je usledio deo razgovora koji je potpuno zbunio Marića.

foto: Printskrin/Jutjub/ Goli Zivot TV Happy

 

"A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica?", upitala je Ruža Milomira koji se vidno zbunio.

"Nemam ljubavnicu", odgovorio je Marić kao iz topa, a Ruža se odmah nadovezala:

Foto: ATA images

 

"Ma nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune", insisitrala je baka Ruža.

"Nemam nijednu ljubavnicu", nastavio je u svom tonu Marić.

"Ja ti kažem da ima. Ima jedna kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera... Nisi imao kad. A boga mi star si se oženio", iskrena je bila baka Ruža.

Marić je u jednom trenutku pokušao da je prekine, ali mu to nije pošlo za rukom.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Milomir Marić više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, a uprkos tome što nikada nisu ozvaničili svoju vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova našeg javnog života.

I pored medijskog interesovanja za njihov odnos, koje ne jenjava godinama, uspeli su da sačuvaju porodični mir. U javnosti se retko pojavljuju kao par, zajedničke intervjue daju još ređe, ali na osnovu fotografija koje Vesna s vremena na vreme objavi na svom „Instagramu“, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".