Glumica je otkrila da ju je kultni erotski triler proslavio, ali i uništio jer je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom više od deset godina nakon što je film objavljen 1992. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UES. (@theuesnyc)

- Izgubila sam starateljstvo nad detetom. Sudija je pitao moje dete, mog malenog, sićušnog dečaka:"Znaš li da tvoja majka snima filmove o s*ksu?". To je bilo zlostavljanje od strane sistema i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu - ispričala je glumica i dodala da je ta nepravda i danas boli:

- LJudi se sada pojavljuju goli na televiziji! A videli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje i zbog toga sam izgubila starateljstvo nad sinom.

Foto: Profimedia

 

 

Da stvar bude gora, holivudska zvezda ispričala je i da se osećala poniženom tokom rada na ostavrenju koje joj je donelo svetsku slavu. Šeron je zaradil  samo 500.000 američkih dolara za erotski triler reditelja Pola Verhovena. "Samo", jer se poredila s kolegom Majklom Daglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

 
 

Foto: Profimedia

 

 

- Majkl Daglas zaradio je 14 miliona dolara. Ja sam bila nova, a on je bio velika zvezda. Suočila sam se i sa omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji me je pogrešno oslovljavao Karen tokom celog snimanja filma. Čak i na Guvernerovom balu nakon dodele Oskara i dalje me zvao "Karen"! I to sam poniženje nosila duboko u sebi - rekla je.

BONUS VIDEO: