Madona je na Instagramu napisala: "Hvala vam na pozitivnoj energiji. Molitvama i rečima ozdravljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Oporavljam se i neverovatno sam zahvalna za sve blagoslove.

Foto: Profimedia

 

Kada sam se probudila u bolnici, prvo sam pomislila na svoju decu. Moja druga misao bila je da ne želim da razočaram bilo koga, ko je kupio karte za moju turneju.


Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na mom šouu. Ne želim da ikoga razočaram. Sada sam usresređena na svoje zdravlje i uveravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla.

Moj trenutni plan je da pomerim severnoamerički deo turneje i krenem sa koncertima u oktorbu u Evropi. Ne mogu da budem više zahvalna zbog vaše podrške i na tome što se brinuli za mene. LJubav, M".

 


Kako je pisao Radar online, Madona je primila injekciju koja se daje kod predoziranja zabranjenim supstancima, ali zbog lečenja akutnog septičkog šoka. Madona će turnejom Celebrations Tour proslaviti 40 godina karijere. Turneja će početi kasnije ove godine.

 

Madona je krajem prošlog meseca optušena iz bonice. NJeni prijatelji rekli su da se kraljica popa dobro oseća. Međutim, izvori su rekli da se pevačica i dalje borila sa bolešću.

Izvori su za TMZ tada rekli da pevačica “nekontrolisano povraća” i da je prikovana za krevet u svojoj kući u NJujorku.

Foto: Profimedia

 

Madona koja je nedelju dana pre toga hospitalizovana zbog bakterijske infekcije, navodno se još borila sa posledicama bolesti. Upućeni u njeno stanje tvrdili su da je prvi put počela da povraća u subotu kada su se pojavili simptomi i kada je kolabirala. Međutim, TMZ je pisao da se muzička ikona borila sa zdravstvenim problemima odnosno sa nižom telesnom temperaturom, unazad mesec dana kao i da je to ignorisala. Nije odlazila lekaru jer je bila fokusirana na turneju koja je trebalo da počne 15. jula u Vankuveru.

 

 

U jednom momentu nije više mogla da izdrži, kolabirala je i ubrzo prebačena u bolnicu, saznao je TMZ i naveo da lekari smatraju da je pomenuti simptom najavio infekciju koja se u međuvremenu pogoršala jer nije lečena. LJudi bliski Madoni brinuli su a bi ona mogla da ignoriše savete lekara zbog želje da što pre krene na truneju iako se od nje tražilo da se odmara.

Madona je po prijemu u bolnicu intubirana i nekoliko dana bila je na intenzivnoj nezi. Dan pre toga posetila je izložbu posvećenu Karlu Lagerfeldu u NJujorku.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".