Глумица је открила да ју је култни еротски трилер прославио, али и уништио јер је изгубила старатељство над сином Роаном више од десет година након што је филм објављен 1992. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UES. (@theuesnyc)

- Изгубила сам старатељство над дететом. Судија је питао моје дете, мог маленог, сићушног дечака:"Знаш ли да твоја мајка снима филмове о с*ксу?". То је било злостављање од стране система и пропиткивање о томе каква сам мајка због улоге у филму - испричала је глумица и додала да је та неправда и данас боли:

- Људи се сада појављују голи на телевизији! А видели сте можда мање од пола секунде моје потенцијалне голотиње и због тога сам изгубила старатељство над сином.

Фото: Профимедиа

 

 

Да ствар буде гора, холивудска звезда испричала је и да се осећала пониженом током рада на оставрењу које јој је донело светску славу. Шерон је зарадил  само 500.000 америчких долара за еротски трилер редитеља Пола Верховена. "Само", јер се поредила с колегом Мајклом Дагласом који је попут ње имао главну улогу у том хиту.

 
 

Фото: Профимедиа

 

 

- Мајкл Даглас зарадио је 14 милиона долара. Ја сам била нова, а он је био велика звезда. Суочила сам се и са омаловажавањем главног продуцента на том пројекту, који ме је погрешно ословљавао Карен током целог снимања филма. Чак и на Гувернеровом балу након доделе Оскара и даље ме звао "Карен"! И то сам понижење носила дубоко у себи - рекла је.

БОНУС ВИДЕО: