Nakon što je pevačica prijavila bivšeg supruga za uznemiravanje i navodne pretnje, nekadašnji fudbaler je uzvratio istom merom, a kako su preneli mediji, oboma je izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja u trajanju od 30 dana.


Usred turbulentnog perioda, Slavica je utehu pronašla pored novog partnera, ako je sudeći prema slikama na mrežama. Ćukteraš od razvoda javnosti nije predstavila nijednog svog partnera, a sada se spekuliše da je u vezi sa poznatim di-džejem iz Novog Sada, Vladimirom Acićem. 

Upravo je on podelio na svom Instagramu fotografiju sa Slavicom, gde poziraju zagrljeni, a ovakva fotka bi se vrlo lako mogla shvatiti kao prijateljska, Ipak, pre nekoliko časova, Acić je na stori stavio sliku gde mu je Slavica u naručju, gde mnogo više liče na zaljubljeni par. 

Foto:Printskrin/Instagram/cukterasslavica

 

Pored toga, Slavica je na svom profilu objavila sliku cveća koje je dobila, a gotovo je jasno da joj je prelepi buket poklonio upravo di-džej, budući da je tu njenu objavu podelio na svom profilu. 

Ono što su svi odmah primetili jeste Slavičin osmeh od uva do uva, pa pevačica zaista deluje srećno i zaljubljeno u novog izabranika.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".