Saška Veselinov prošle godine izgovorila je sudbonosno "da" rošenom bratu tenisera Novaka Đokovića,Đorđu Đokoviću, a nedavno je bračni par dobio i naslednika.

 

 

Saška svako svoje slobodno vreme koristi da uživa u porodičnim trenucima, a vrlo brzo nakon porođaja je pokrenula privatni biznis.

Pored svega je uspela da nađe vreme i posveti se sebi, te je liniju u teretani dovela do savršenstva što se često komentariše na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

 

Na Instagramu se pohvalila modelom svoje kolekcije u koji niko nije gledao pored njenog izvajanog tela, a manekenka je izgledala skoro kao manekenke iz svetskih modnih časopisa.

Nedavno, Saška je otkrila kako izgleda jedan njen dan od kad je postala majka ali i otkrila kakav je Aleksandar kao beba.

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

 

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati. Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglasava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne mozeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

(Blic)

BONUS VIDEO: