Сашка Веселинов прошле године изговорила је судбоносно "да" рошеном брату тенисера Новака Ђоковића,Ђорђу Ђоковићу, а недавно је брачни пар добио и наследника.

 

 

Сашка свако своје слободно време користи да ужива у породичним тренуцима, а врло брзо након порођаја је покренула приватни бизнис.

Поред свега је успела да нађе време и посвети се себи, те је линију у теретани довела до савршенства што се често коментарише на друштвеним мрежама.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

На Инстаграму се похвалила моделом своје колекције у који нико није гледао поред њеног извајаног тела, а манекенка је изгледала скоро као манекенке из светских модних часописа.

Недавно, Сашка је открила како изгледа један њен дан од кад је постала мајка али и открила какав је Александар као беба.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

- Мој сваки дан је пун акције, заиста ми никад није досадно. Тренирам сваког дана, успевам и да креирам нове колекције, одлазим неретко у свој салон венчаница, а такође проводимо и што више времена на свежем ваздуху са бебом. Александар је дивна беба и не буди родитеље ноћу, често у шали кажемо да је у нама старијима проблем, а да је са њим врло лако функционисати. Ретко кад чујемо да заплаче, и то када се деси тачно знамо шта му је потребно и због чега се огласава. Да ли имамо среће због тога какву бебу имамо, или смо ми допринели да његова енергија буде таква, како год било ми смо задовољни. Једноставно је, децу и животиње не мозеш преварити, њихова интуиција је веома изражена.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: