Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan.

Foto: Instagram printskrin/mare.veljkovic

 

 

Tokom prethodnog leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u svakoj odevnoj kombinaciji, dok je na malim ekranima viđamo širokog osmeha.

Marija vredno radi, a u gustom rasporedu rešila je da napravi predah i sa decom ode do Grčke i to do Pefkohorija, odakle je objavila serijal fotografija.

Marija se opredelila za teksas šorts dubokog struka, koji je istakao njene obline i duge noge, dok je u gornjem delu tela ponela beli kupaći kostim koji je bio u vidu topa.

 

 

Preko svega je ponela beli letnji ogrtač, tirkizne papuče i veliku torbu za plažu. Celokupan stajling zaokružila je naočarima za sunce, a njenih 63.000 pratilaca je uvek oduševljeno svakom njenom privatnom objavom, tako da je usledila salva pohvala za izgled.

"Savršenstvo lepote", "Neverovatna", "Prelepa si", su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO: