Na društvenim mrežama se uvrežila praksa da majke objavljuju slike vrlo brzo nakon porođaja i hvale se kako su "doterale liniju".

Foto: Instagram printskrin/ bojanvaskovic_official

 

 

Dok lekari upozoravaju da naglo mršavljenje nikad nije zdravo, iskusnije žene uvek napominju da majci treba vremena posle porođaja da povrati snagu i neguje bebu. Žena Bojana Vaskovića, Aleksandra je pobornik upravo tog stava, jer nakon trećeg porođaja ne žuri ni sa kakvom dijetom.

U skladu s tim, objavljuje i slike sa letovanja na kojima nema ni čuvenog "uvlačenja stomaka", a ni poziranja kojim se može "odglumiti" vitko telo. Fanovi "gospođe Vasković", kako je njen "nik" na Instagramu su oduševljeni.

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_

 

 

- Neko nam nameće komplekse, jer odmah posle porođaja ide u teretanu. Ne doji, jer neće i bitno je da bude mačka. A ti si prirodna normalna i ispunjena žena kojoj su deca br. 1, a telo će se svakako vremenom vratiti. To je primer za sve žene - napisala joj je jedna obožavateljka.

- Napokon žena koja izgleda kao ljudsko biće. Sa predivnim ženstvenim oblinama. Predivna si - dodala je druga.

Podsetimo, Aleksandra Vasković je imala mnogo problema sa ovom trudnoćom. 

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_

 

 

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99% žena odustalo - ispričao je njen muž Bojan, pevač "Lexington benda".

- To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu - kazao je Bojan u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: