Iako nije fer da određene horoskopske znake klasifikujemo kao dobre ili loše partnere, astrologija kaže da emotivan odnos sa sledećih sedam znakova ume da bude veoma izazovan, a evo i zašto!

Ovan

Ovnovi su po prirodi veoma strastveni, ali takođe imaju tendenciju da budu pomalo sebični i zahtevni. Kao takvi, mogu biti izazovni za partnere koji su manje intenzivni ili koji traže ravnotežu u vezi.

Foto: Profimedia

 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i otpornosti na promene, što može biti izazovno za partnere koji se nadaju dinamičnoj vezi. Takođe mogu biti vrlo ljubomorni i posesivni, što može ugroziti poverenje u odnosu, piše Index.hr.

Blizanci

Blizanci su po prirodi društveni i komunikativni, ali takođe mogu biti skloni drami i nestabilnostima u vezi. Mogu tražiti pažnju i eksperimentisati, što može dovesti do poteškoća u uspostavljanju dubljih odnosa.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi i empatični, ali to takođe znači da mogu biti skloni dramatičnim emocionalnim reakcijama i anksioznosti. Takođe, mogu se previše vezati za svoje partnere i tražiti previše pažnje.

Foto: Profimedia

 

Lav

Lavovi su poznati po svojoj težnji da budu u centru pažnje, što može biti izazovno za partnere koji traže ravnotežu u vezi. Takođe imaju tendenciju da kontrolišu drugu stranu i budu dominantni, što može ugroziti dinamiku veze.

Škorpija

Škorpije su izuzetno strastvene i intenzivni ljubavnici, ali takođe mogu biti vrlo tajanstvene i manipulativne. U isti mah mogu biti ljubomorni i posesivni, što može ugroziti poverenje u vezi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".