U procesu pripreme za sedmu sezonu televizije "Pink", rijalitija "Zadruga 7- Elita". Voditelj je izajvio da gledaoce očekuju brojna iznenađenja. 

Takođe, on je jako nestrpljiv i jedva čeka da počne rijaliti. 

- Meni je najžalije što sa čitaocima sada ne mogu da podelim sve ono što ja znam o sezoni koja je pred nama, verujte mi da mi je teže nego ikada da čuvam te tajne, a važnije je nego ikada da držim jezik za zubima (smeh). Jer stvarno želimo da sve gledaoce od septembra ostavimo bez teksta, kada krene nova sezona "Zadruge", a čini mi se da je milionskoj publici, koja jedva čeka da se rijaliti vrati na male ekrane, već dobro zagolicana mašta najavom Željka Mitrovića i samim nazivom koji će imati iduća, sedma sezona. To već mnogo govori - rekao je Darko za Pink.rs i dodao:

- Nama na Pinku je, čini mi se, posebno teško jer se odavno ne takmičimo s drugima, već sa sobom. Uvek nastojimo da srušimo rekorde koje smo već sami postavili, da budemo inovativniji, kreativniji, drugačiji, bolji, gledaniji, ali imamo takav tim da sve to na kraju i uradimo. Nova televizijska sezona, a naročito nova sezona "Zadruge", biće mnogo drugačija i spektakularnija i, koliko god bih sad tokom leta odmarao, opet jedva čekam da krene, jako sam nestrpljiv, i jedva čekam da vidim pred kakve će me sve izazove ovaj put staviti produkcija i u kojim ću sve ulogama biti. Uvek smo svi puni pozitivnog naboja, uzbuđena i energije uoči početka nove sezone, ali sada je to više nego ikada, jer stiže nešto posle čega će svi naši verni gledaoci reči: "Pa, vredelo je čekanja"! - kaže Darko i dodaje:

- Rado bih vam otkrio neka imena, ali ne smem ni da zucnem (smeh)! Kasting je uveliko u toku i samo će vam reći da će biti preozbiljnih iznenađenja, ali baš! Naš kasting tim je zasukao rukave više nego ikada i nikada ne sumnjam u njihovu procenu, siguran sam da će za novu sezonu odabrati one najinteresantnije, najintrigantnije i da će gledaoci jako zavoleti nova lica - iskren je Tanasijević.

(Pink rs)

BONUS VIDEO: