У процесу припреме за седму сезону телевизије "Пинк", ријалитија "Задруга 7- Елита". Водитељ је изајвио да гледаоце очекују бројна изненађења. 

Такође, он је јако нестрпљив и једва чека да почне ријалити. 

- Мени је најжалије што са читаоцима сада не могу да поделим све оно што ја знам о сезони која је пред нама, верујте ми да ми је теже него икада да чувам те тајне, а важније је него икада да држим језик за зубима (смех). Јер стварно желимо да све гледаоце од септембра оставимо без текста, када крене нова сезона "Задруге", а чини ми се да је милионској публици, која једва чека да се ријалити врати на мале екране, већ добро заголицана машта најавом Жељка Митровића и самим називом који ће имати идућа, седма сезона. То већ много говори - рекао је Дарко за Пинк.рс и додао:

- Нама на Пинку је, чини ми се, посебно тешко јер се одавно не такмичимо с другима, већ са собом. Увек настојимо да срушимо рекорде које смо већ сами поставили, да будемо иновативнији, креативнији, другачији, бољи, гледанији, али имамо такав тим да све то на крају и урадимо. Нова телевизијска сезона, а нарочито нова сезона "Задруге", биће много другачија и спектакуларнија и, колико год бих сад током лета одмарао, опет једва чекам да крене, јако сам нестрпљив, и једва чекам да видим пред какве ће ме све изазове овај пут ставити продукција и у којим ћу све улогама бити. Увек смо сви пуни позитивног набоја, узбуђена и енергије уочи почетка нове сезоне, али сада је то више него икада, јер стиже нешто после чега ће сви наши верни гледаоци речи: "Па, вредело је чекања"! - каже Дарко и додаје:

- Радо бих вам открио нека имена, али не смем ни да зуцнем (смех)! Кастинг је увелико у току и само ће вам рећи да ће бити преозбиљних изненађења, али баш! Наш кастинг тим је засукао рукаве више него икада и никада не сумњам у њихову процену, сигуран сам да ће за нову сезону одабрати оне најинтересантније, најинтригантније и да ће гледаоци јако заволети нова лица - искрен је Танасијевић.

(Пинк рс)

БОНУС ВИДЕО: