Mlada zvezda svoje uspehe je počela da niže posle takmičenja u "Zvezdama Granda" . Uskoro će proslaviti deset godina postojanja na estradi. Kada bi joj se ukazala prilika da nešto promeni, Katarina je izjavila sledeće: 

- Ne bih ništa promenila, od početka karijere do danas mislim da su to trenuci koje sam proživela sa razlogom i sa svojim godinama. Odrasla sam, ozbiljnija sam, imam drugačiju ulogu nego pre deset godina. Imam porodicu, dete, ime i prezime, ne mogu isto da se ponašam i da razmišljam kao pre, kada sam bila klinka. Sve me nerviralo, htela sam svima da odgovorim, sad me to ne zanima. Meni je jezik uvek bio brži od pameti- izjavila  je u intervju za "Blic", pa se osvrnula na ulazak u treću deceniju: 

- Napunila sam trideset i jednu godinu, ne mogu da se ponašam kao i pre deset godina.

Ispred nje je mnoštvo ciljeva koje teži ostvariti: 

- Svako od nas sanja o Areni, Sava Centru ili Ušću, a početke sam imala jako uspešne. U trenutku kada sam bila najuspešnija meni se desila operacija glasnih žica i stopirala sam se. Vratila sam se sa pesmama, ali nije to kao pre. U svakom slučaju nisam stala, ali za sve ima vremena, bitno mi je da sam neke stvari u životu ostvarila, a za Ušće i Arenu ćemo lako - iskrena je pevačica i dodaje da je jedan san već ostvarila: 

- Još jedno ostvarenje mojih snova, turneja u Australiji, jedno od mnogih koje imam u životu. Bilo je prelepo, publika je prelepa, naši ljudi su predobri i dragi, nedostaje im sve ovo ovde. Svaki put kada sam nastupala tamo, silazila sam u publiku, družila se, slikala, pevala sa njima. Znam da im je teško, da su otišli tamo da zarađuju, da imaju neki razlog i nešto što im treba u životu. Uvek ću biti raspoložena, bar tih dva i po sata da provedem sa njima.

Pevačica je u razgovoru otkrila i da joj se dopao život tamo.

- Volela bih da se preselim u Australiju, a životinje su mi nešto tamo najsavršenije. Kada se probudiš ujutru, kroz centar grada proleću papagaji. To je nešto što se ne može doživeti kod nas. Bilo je savršeno - kaže Kaća i dodaje da joj

Kada bi morala da menja mesto življenja, ne bi joj teško palo.

- On je moj muž, otac mog deteta, tako da gde god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gde god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu.

BONUS VIDEO: