Pevačica Rada Manojlović otkrila je nepoznate detalje iz svog života i veze sa pevačcem Milanom Stankovićem.

Rada se prvo dotakla veze sa Mialnom, i pojedinih tvrdlji da je ona pevaču bila samo "paravan".

- Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu da podnesem, zato što šta... Meni za neke stvari nema pravdanja, za neke stvari nema... I nemam potrebu da... Dobro, sad je prošlo, pa kao možeš da sublimiraš, tako je - rekla je Manojlović.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je otkrila kako se osećala pored Milana dok su bili zajedno.

- On je meni i tad bio sve. I sa njim sam zamislila... Ja sam mislila da će to biti kraj života. Bila si. Da, da, da, sto posto bila sigurna. Toliko si ga volela? I on mene i ja njega. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno.

Rada se zatim prisetila raskida, i istakla koliko joj je bilo9 teško.

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Da, da, da. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo, pa... Kako da ti kažem...Mislim da smo se previše... Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega... Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Može da sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja, rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

- Zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Nisam... Ne, pa na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Da, jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim - ispričala je i nastavila:

 - Da, i nisam imala. Znaš, ja sam znala šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, kako da ti kažem, naš posao nije baš idealan - rekla je Rada u emisiji "Sceniranje".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".