Певачица Рада Манојловић открила је непознате детаље из свог живота и везе са певачцем Миланом Станковићем.

Рада се прво дотакла везе са Миалном, и појединих тврдљи да је она певачу била само "параван".

- Увек сам била јако љута када ме питају да ли сам ја Милану била само параван. Беснела сам на то питање раније и демонстративно напуштала интервјуе. Не могу да поднесем, зато што шта... Мени за неке ствари нема правдања, за неке ствари нема... И немам потребу да... Добро, сад је прошло, па као можеш да сублимираш, тако је - рекла је Манојловић.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је открила како се осећала поред Милана док су били заједно.

- Он је мени и тад био све. И са њим сам замислила... Ја сам мислила да ће то бити крај живота. Била си. Да, да, да, сто посто била сигурна. Толико си га волела? И он мене и ја њега. Много смо се ми волели. Пет година смо ми били у вези, живели заједно.

Рада се затим присетила раскида, и истакла колико јој је било9 тешко.

- Не могу да кажем ни да је он крив, ни да сам ја крива. Да, да, да. Ужасно је изгледао раскид. Толико ужасно да не знам и да ли је требало, па... Како да ти кажем...Мислим да смо се превише... Нисмо се ми никада ни удаљили. Ми смо до посљедњег дана живели заједно и све је било супер. Али некако ја сам, ваљда, тим својим понашањем и уљуљкивањем направила од њега... Нећу рећи дете, него као, ето, да сам моја мајка. Може да сам ја изгубила неки осјећај мушкарца. Откуд знам. Али се десило то да сам се ја, рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Заљубила у другог. Нисам ни знала да је моје срце слободно за другог. Нисам... Не, па на крају, кад сам ја почела да размишљам о другоме, мени је било криво. Ја сам хтела да се убијем. Да, јако ми је било тешко јер је у мени, борила се та нека страст која се као пробудила и нешто што ја имам, што знам да је... Не, није кривица, него што знам да нећу имати са другим - испричала је и наставила:

 - Да, и нисам имала. Знаш, ја сам знала шта ће и да ће тако да буде. Да, па не може са певачицом да буде свако. Мислим, како да ти кажем, наш посао није баш идеалан - рекла је Рада у емисији "Сценирање".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".