Ona takođe ima problema sa kožom, a to se videlo na jednom snimku koji je izašao u javnost. 

Kada se prvi put pojavila na  muzičkoj sceni, Ana je važila za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica. Prvi nastup imala je na Trećem kanalu Radio-televiziije Srbije 1998. godine, a odmah je bila i primećena.

Kada se pojavila na sceni, zasenila je lepotom, a pevala je čuveni hit "Poješću sve kolačiće", od Marine Perazić.

Prvi televizijski nastup Ane Nikolić danas broji 200 hiljada pregleda.

Bivši rijaliti učesnik i pevač Dario Šogorović optužio je pevačicu da ga je uznemiravala.

- Svi su me unapred opomenuli da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo seli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspešno. Sve vreme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa se**ualnom konotacijom. Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira - rekao je, između ostalog mladić za Kurir.

Pevačica je na optužbe da je s******o uznemiravala pevača odgovorila da se za tako nešto odgovara i ide u zatvor, te misli da ga je neko nagovorio na to.

(Pink rs)

BONUS VIDEO: