U svetskim medijima je odjeknula vest da je pop ikona Madona hitno hospitalizovana.

Kao razlog odlaska u bolnicu navodi se teška infekcija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet (@jmphoto9)

 

Dugododišnji Madonin menadžer saopštio je da je uzrok bila ozbiljna bakterijska infekcija zbog čega je pevačica bila nekoliko dana na intenzivnoj nezi. Naglasio je da se očekuje da će se ona potpuno oporaviti.

"Radila je po 12 sati dnevno", ispričao je insajder i dodao: "Naporno je vežbala i bila povećena poslu".

U dvorani The Uniondale bio je tokom vikenda kada je Madona hospitalizovana organizovan privatni događaj, pa se nisu iznenadili što se pevačica nije pojavila na probi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

 

Izvor je za Page six rekao da je Madona hospitalizovana nakon što ju je ćerka pronašla bez svesti. Intubirana je i smeštena na odeljenju intenzivne nege. Nakon toge je urađena ekstubacija, pevačica je prebačena u drugu bolničku sobu, gde je sve vreme bila uz nju njena ćerka Lurdes.

- Madona ne želi da otkaže turneju, zabavlja se na probama i želi da se vrati kada bude bila spremna za to - rekao je drugi izvor i dodao da bi ona čak i krenula na prvi nastup, ali da njen tim ne želi da je sili na to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Madonin menadžer poručio je da će saopštiti datume početka turneje i pomerenih datuma, kada se donese odluka o tome.

Madona je mesecima objavljivala fotografije sa proba na društvenim mrežama na kojima je izgledala srećno i zdravo. Isto važi i za slike koje je "podelila" nekoliko dana pre hospitalizacije. "Zatišje pred buru", napisala je 20. juna na Instagramu. Proslavila je prošlog meseca Dan majki sa svih šestoro dece u NJujorku.

BONUS VIDEO: