У светским медијима је одјекнула вест да је поп икона Мадона хитно хоспитализована.

Као разлог одласка у болницу наводи се тешка инфекција.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet (@jmphoto9)

 

Дугододишњи Мадонин менаџер саопштио је да је узрок била озбиљна бактеријска инфекција због чега је певачица била неколико дана на интензивној нези. Нагласио је да се очекује да ће се она потпуно опоравити.

"Радила је по 12 сати дневно", испричао је инсајдер и додао: "Напорно је вежбала и била повећена послу".

У дворани Тхе Униондале био је током викенда када је Мадона хоспитализована организован приватни догађај, па се нису изненадили што се певачица није појавила на проби.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

 

Извор је за Паге сиx рекао да је Мадона хоспитализована након што ју је ћерка пронашла без свести. Интубирана је и смештена на одељењу интензивне неге. Након тоге је урађена екстубација, певачица је пребачена у другу болничку собу, где је све време била уз њу њена ћерка Лурдес.

- Мадона не жели да откаже турнеју, забавља се на пробама и жели да се врати када буде била спремна за то - рекао је други извор и додао да би она чак и кренула на први наступ, али да њен тим не жели да је сили на то.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Мадонин менаџер поручио је да ће саопштити датуме почетка турнеје и померених датума, када се донесе одлука о томе.

Мадона је месецима објављивала фотографије са проба на друштвеним мрежама на којима је изгледала срећно и здраво. Исто важи и за слике које је "поделила" неколико дана пре хоспитализације. "Затишје пред буру", написала је 20. јуна на Инстаграму. Прославила је прошлог месеца Дан мајки са свих шесторо деце у Њујорку.

БОНУС ВИДЕО: