Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica sinoć je poslednja nastupila na festivalu "Music Week", ali je kao i njeni prethodnici na sceni dobila čvrst predmet u glavu, te ovog jutra ima zdravstvenih problema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Breskvica je na svom profilu na Instagramu obajvila poruku u kojoj je napisala da je veoma loše zdravstveno, kao i da je pogođena u glavu i u nos tokom nastupa.

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj...- napisala je Breskvica i dodala:

Foto: Instagram printskrin/brrrreskvica

 

 

- Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve - napisala je ona.

Inače, Breskvica je oduševila sve prisutne kada je u narodnoj nošnji zapevala "Veseli se srpski rode" i "Đurđevdan".

BONUS VIDEO: