Pop pevač Saša Kovačević prethodnih mesec dana imao je zdravstvene probleme, zbog kojih se povukao iz javnosti.

U Urgentni centar bio je primljen 20. maja, nakon što mu je krvna slika bila loša i osećao se malaksalo.

Foto: ATA images

 

 

- Saša je delovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak - rekao je izvor tada, a informaciju da je pevač loše potrvrdio je i njegov PR tim.

Nekoliko dana posle toga, Kovačević je pušten iz bolnice na kućno lečenje.

Foto: ATA images

 

 

- Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu - rekao je blizak prijatelj za "Kurir" tada.

Nakon mesec dana teške borbe, oglasio se i Saša, koji se zahvalio svim lekarima i fanovima na brizi.

 

 

- Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo - najavio je Saša na Instagramu.

Koliko vidimo na snimku, pevač je dosta smršao, pretpostavljamo zbog ishrane i borbe sa zdravljem.

BONUS VIDEO: