Поп певач Саша Ковачевић претходних месец дана имао је здравствене проблеме, због којих се повукао из јавности.

У Ургентни центар био је примљен 20. маја, након што му је крвна слика била лоша и осећао се малаксало.

Фото: АТА имагес

 

 

- Саша је деловао лоше кад је дошао. Одмах су му отворили картон и послали на испитивања. Урађене су му детаљне анализе. Крвна слика није сјајна и лекари већају да ли ће га задржати у болници током викенда или ће се јавити у понедељак - рекао је извор тада, а информацију да је певач лоше потрврдио је и његов ПР тим.

Неколико дана после тога, Ковачевић је пуштен из болнице на кућно лечење.

Фото: АТА имагес

 

 

- Саша више није у болници. Отишао је кући уз препоруке лекара. Он је фин и културан дечко, сви имају само речи хвале, а сам је признао да не води довољно рачуна о себи. Верујемо да ће све бити у најбољем реду и да ће сам себи бити на првом месту - рекао је близак пријатељ за "Курир" тада.

Након месец дана тешке борбе, огласио се и Саша, који се захвалио свим лекарима и фановима на бризи.

 

 

- Драги моји, након готово месец дана одсуства, имам потребу да вам се јавим. Пре свега да вам се захвалим на бризи и љубави. Послао бих велику захвалност Ургентном и Клиничком центру, који су свих ових дана водили рачуна о мени. Извињавам се за све концерте који нису могли да се догоде, али од јула настављамо јако. Припремам нове песме и добре ствари, тако да се убрзо дружимо - најавио је Саша на Инстаграму.

Колико видимо на снимку, певач је доста смршао, претпостављамо због исхране и борбе са здрављем.

БОНУС ВИДЕО: