Pop zvezda Nataša Bekvalac neretko zasmejava publiku anegdotama iz svog života, a nedavno joj se dogodio jedan peh, o kom je sad progovorila.

Foto: ATA images

 

 

Naime, Nataša je poruku namenjenu prijatelju poslala na drugi broj, što je zbunilo čoveka, koji je poruku protumačio na pogrešan način.

- To je bilo pre godinu dana. Sadržaj poruke nije bio toliko strašan, koliko može tumačenje biti. Naime, dečko koji radi u jednoj privatnoj bolnici je moj prijatelj, radili smo Novu godinu, radila sam pet večeri zaredom, trebalo je da mi da infuziju u jednom hotelu. Trebalo je samo da dam broj sobe, napisala sam: "Hotel taj i taj, čekam te u sobi toj i toj", ali sam napisala pogrešnom Stefanu. Dobila sam odgovor tri znaka pitanja: "Da li ima nešto što bi trebalo da znam???" - otkrila je Nataša Bekvalac za jedan beogradski medij.

Foto: Dragan Gajić Gaja

 

 

Podsetimo, Nataša je nedavno objavila i prepisku sa svojom majkom, koja ju je iskritikovala zbog atraktivne odevne kombinacije koju je imala na sebi i tako zasmejala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

(Republika)

BONUS VIDEO: