Ovih dana talentovana glumica koju smo mogli videti u brojnim filmskim ulogama, odlučila je da sa svojim suprugom Ognjenom Vesićem ode na predivne plaže  Grčke. 

Anja i Ognjen su u brak već tri godine i nema sumnje da bračnoj idili svakodnevno uživaju. Par se upoznao sasvim slučajno kada je glumica imala zadatak da kao voditeljka leti avionom. NJen muž je tada vozio pilot.

Glumica je pozirala u video snimku u plavom bikiniju koji je istakao njene bujne grudi. Posle toga je snimala plažu. Na njenom Instagram profilu možemo videti još nekoliko fotografija u vrelom izdanju. 

 

 

- Upoznali smo se na snimaju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku, braku - rekla je Anja jednom prilikom za "Story".

Anja je vrlo vešto krila svoju privatnost od javnosti. 

 

 

- Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo - rekla je glumica svojevremeno.

BONUS VIDEO: