Ових дана талентована глумица коју смо могли видети у бројним филмским улогама, одлучила је да са својим супругом Огњеном Весићем оде на предивне плаже  Грчке. 

Ања и Огњен су у брак већ три године и нема сумње да брачној идили свакодневно уживају. Пар се упознао сасвим случајно када је глумица имала задатак да као водитељка лети авионом. Њен муж је тада возио пилот.

Глумица је позирала у видео снимку у плавом бикинију који је истакао њене бујне груди. После тога је снимала плажу. На њеном Инстаграм профилу можемо видети још неколико фотографија у врелом издању. 

 

 

- Упознали смо се на снимају емисије коју сам тада водила. Имала сам задатак да летим авионом, а он да управља јер је пилот. Била је то љубав на први поглед и лет који ћу заувек памтити. После свега пар месеци везе почели смо да живимо заједно и увелико причали о следећем кораку, браку - рекла је Ања једном приликом за "Сторy".

Ања је врло вешто крила своју приватност од јавности. 

 

 

- Освојио ме је одмах и веома сам срећна, много ми је лепо с њим. Уживамо заједно. Не објављујем заједничке фотографије на друштвеним мрежама јер се мој партнер не бави јавним послом и због тога жели да нашу приватност чувамо - рекла је глумица својевремено.

БОНУС ВИДЕО: