Milica je održala konferenciju u jednom prestoničkom hotelu povodom svog novog albuma "Lav" i velikog koncerta koji predstoji u Beogradu. 

Mlada zvezda je u intervjuu za portal Srbija danas otkrila sve detalje iz njenog života, ali se prisetila gubitka najveće životne podrške, ali i povezivanja njenog imena sa nekim novim ljubavima. 

Ona je održala koncert u hali "Čair" u Nišu, ali je takođe zakazala koncert u "Štark areni". Otkrila je kada je osetila tu potrebu da zakaže pomenute koncerte: 

- Najpre je potrebno da imate dovoljan broj pesama i hitova. Mnogo odrađenih nastupa i koncerata. Trebalo bi da izvođač zna šta nosi koncertna priča - uvod, razradu i zaključak. Ja sam Arenu zakazala još pre albuma Posesivna i hitova sa istog. Oduvek sam radila da ostavrim taj cilj koji sam sebi zacrtala. Nisam samo zakazala i postala opuštena, jer to je konstantni rad. Uvek zamisliš neku tačku i ideš ka njoj.

 

Nadam se da se ne seliš zbog mene. Svako od nas je otišao na svoju stranu, ali treba da znaš da ako se jednom u dubini duše prelomiš, moje srce će ti biti otvoreno kao i sad. Ipak, voleo si mi jedno vreme. I ja tebe volim i najviše od svega bih želela da te pooljubim onako kao što si ti mene ljubio. I kad bi mi Bog dao šansu da ponovo živim, tebe bih opet volela jer si mi bio sve kad nije niko, brat, prijatelj, ljubav mog života, otac, savetnik i saputnik... Ti si me naučio da volim i da treba da živim. I mnogo mi je drago kad čujem da ti je drago zbog mene...I da me nisi voleo iskreno, ne bi drugima pričao sve najbolje o meni, to sve govori. Sve smo ovo mogli da imamo i kad smo bili zajedno da smo bili pametniji.

 

Oduvek je imala podršku od bake i deke, koje je izgubila: 

- Oni bi bili najponosniji. Moj deka me je pratio na svim snimanjima takmičenja "Zvezde Granda", dok je baka od kuće pratila. NJima je uvek bilo bitno dok su bili fizički prisutni, da ja budem čovek. Voleli su da vide kako me drugi podržavaju. Danas, sigurna sam da bi im srce raslo još više. Međutim, sigurna sam i da su oni u nekom drugom obliku tu... Da nije njih ništa od ovoga ne bi postojalo.

Na pitanje o majci je vešto izbegla, ali je reči hvale uputila ocu i njegovoj drugoj ženi: 

- Naravno! Otac i maćeha su divni ljudi koji ne vole da se eksponiraju u medijima. Najgore je kada roditelji žele da budu veće zvezde od svoje dece. Kuća je moja podrška, moja oaza mira. Lepo oni plivaju u svemu ovome, pravo da ti kažem... 

Takođe, pomenula je i anu Nikolić...

- Ja o Ani Nikolić više ne želim da govorim. Marko Nikolić je zaista fantastičan, želim da ga pohvalim jer se ponašao prema meni kao prema sestri. Od trenutka kada sam pošla, pa sve do vraćanja u Beograd. O njemu samo najlepše mogu da kažem.

BONUS VIDEO: