Poznato je da se Nadarević ženio tri puta. Od prve supruge Jasne razveo se kada je njihova ćerka Nađa imala osam godina, a kasnije se oženio Snežanom.

Sa njom je dobio sina Ašu i ćerku Nanu, ali ni ovaj brak nije potrajao. Treći put je pred oltar stao sa umetnicom Slavicom Radović i delovalo je kao da je kraj nje pronašao svoju sreću.

Zajedno su proveli 15 godina, ali njena smrt ih je rastavila, što je glumac teško podneo.

Foto: D. Milovanović

 

- Umetnost življenja i glume negde su vrlo blizu, s tim da je gluma bolja, jer na sceni možeš umirati mnogo puta, a ostati živ. Nažalost, život je netalentovani glumac. Kada nas jednom neko napusti, onda je to zauvek. Ostaje samo umeće preživljavanja. I sećanja - zapisao je Nadarević u svojim autobiografskim zapisima u kojima stoji i kako je Slavicu sreo, zaprosio i bio joj velika podrška tokom njene borbe sa kancerom dojke.

Slavica je od kancera bolovala dugo, a kada joj je saopšteno da ima metastaze na jetri, Mustafa joj je predložio da se venčaju.

To su učinili na intimnoj ceremoniji 2012. godine, a dva meseca posle venčanja ona mu je preminula na rukama. Glumac je više puta istakao da mu je to ostavilo velike ožiljke na srcu.

BONUS VIDEO: