Познато је да се Надаревић женио три пута. Од прве супруге Јасне развео се када је њихова ћерка Нађа имала осам година, а касније се оженио Снежаном.

Са њом је добио сина Ашу и ћерку Нану, али ни овај брак није потрајао. Трећи пут је пред олтар стао са уметницом Славицом Радовић и деловало је као да је крај ње пронашао своју срећу.

Заједно су провели 15 година, али њена смрт их је раставила, што је глумац тешко поднео.

Фото: Д. Миловановић

 

- Уметност живљења и глуме негде су врло близу, с тим да је глума боља, јер на сцени можеш умирати много пута, а остати жив. Нажалост, живот је неталентовани глумац. Када нас једном неко напусти, онда је то заувек. Остаје само умеће преживљавања. И сећања - записао је Надаревић у својим аутобиографским записима у којима стоји и како је Славицу срео, запросио и био јој велика подршка током њене борбе са канцером дојке.

Славица је од канцера боловала дуго, а када јој је саопштено да има метастазе на јетри, Мустафа јој је предложио да се венчају.

То су учинили на интимној церемонији 2012. године, а два месеца после венчања она му је преминула на рукама. Глумац је више пута истакао да му је то оставило велике ожиљке на срцу.

БОНУС ВИДЕО: