Nikada se nije libila ni da prizna da je radila određene korekcije, te da dosta ulaže u svoj izgled, a jednom prilikom je otkrila i kako je uspela da za nešto više od mesec dana skine 15 kilograma.

Ona se u nekom periodu ugojila zbog stila života u Grčkoj gde živi njen izabranik koji je osvojio pre 23 godine, Simeon Ocomokos. Kako je celog života držala dijete, Suzana je pronašla novo rešenje za gubitak kilograma.

"Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam", rekla je Suzana koja je došla do kilaže od 89 kg.

Foto: V. Danilov

 

 

"Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 (smeh)", naglasila je i dodala da joj se višak, kako to obično biva u menopauzi, skupljao oko stomaka.

Okrenula se jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

"Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek", nabraja.

Foto: Igor Marinković

 

 

Važna caka bila je i topla limunada koju je pila ujutru kao i posebna užina: krastavac.

"Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac", istakla je Suzana koja je jedno vreme živela u Rusiji i primenila tu naviku.

Dobro je poznato da je ovo povrće, bogato vodom, pravi saveznik sjajne linije. Suzana bi iseckala krastavce, stavila u činiju i uzimala ih kao užinu, i to bilo gde da se nalazila. Praktično rešenje pomoglo joj je u borbi sa kilogramima. Za mesec dana skinula je 11 kg, a onda neosetno još četiri kilograma.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".