Poznata glumica je gostovala u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i tom prilikom otkrila nepoznate detalje svog ljubavnog života: 

- Sve su to bile ljubavi - izjavila je nada i nastavila da evocira uspomene: 

- Pa to je samo strast. To je sve samo strast, tu mozga nema uopšte. Ja nemam mozak uopšte više, tada nisam imala, sad ga imam, ali sad je kasno, sad ne mogu ništa, sad mogu samo ovako da pričam, ali mozga nisam imala uopšte, ja sam imala samo osećanja i zamišljanja. Nikada neću zaboraviti, to nije on, to je jedan drugi, ali nije ni važno, ja sam volela film "Treći čovek", u tom filmu Orson Vels je jako erotičan, jako je fantastičan, jedna persona u mantilu sa šeširom, duboki glas onako i ima jedna scena gde je kaldrma i kapija, on izviruje iz te kapije izlazi, vidi mu se pola lica, čuje se božanstvena muzika, to je padanje u nesvest... Ja nikada neću zaboraviti kako sam ja mog jednog dečka videla i kako sam ja čula tu muziku i kako sam ja mislila da je on Orson Vels. Tako sam fantazirala, to sad znam. I, vidim jednog dana, posle jedno tri-četiri godine, pa to uopšte nije Orson Vels, to je jedna budala, vidi kako je bezveze, to sam ja u mojoj mašti... Mi izmaštamo našu ljubav i što imamo više mašte to možeš tragičnije da završiš - kaže Nada.

Foto: V. Danilov

 

Ćerka Sara se rodila u drugom braku. Nada je ispričala kako se snašla u ulozi majke: 

- Teško sam se snalazila, veoma teško. Prvo, bila sam dosta opsednuta sobom, to su te godine kada ti samo misliš na sebe i dođe jednog dana dete i odjedanput ako su ti svi uglovi bili poremećni dođeš u prav ugao. I prav ugao te vrati, glavu ti vrati jer dete ne zna, ne može ništa samo, moraš ti sve da radiš. Ja se sećam tog izlaska iz bolnice... To mi je ostala kao potpuna koma, ja sam zamilšljala dok smo mi vodili ljubav, mi se volimo i sve to i tu krevetac, tu beba i tu tačka. I onda, izlazim iz bolnice, u nosiljci, kako se beba izvodila iz bolnice, ja gledam u živog čoveka od tri i po kilograma i živ čovek spava, moja ćerka spava. I ja sad kažem: "Šta ću ja sad kad se ona probudi? Šta da radim?", ja ništa ne znam. Gledam sa takvim strahom, to, taj strah, pamtim gledanje u bebicu koja spava i paniku u glavi, malo je reći panika, ne znam je l' ima neko stanje još gore od panike. Donosim kući bebu i počinje moj život. To je to merenje vremena pre i posle. I erotike i sve, sve, sve, počinje sve potpuno da se menja, sve - kaže Nada.

BONUS VIDEO: