Позната глумица је гостовала у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" и том приликом открила непознате детаље свог љубавног живота: 

- Све су то биле љубави - изјавила је нада и наставила да евоцира успомене: 

- Па то је само страст. То је све само страст, ту мозга нема уопште. Ја немам мозак уопште више, тада нисам имала, сад га имам, али сад је касно, сад не могу ништа, сад могу само овако да причам, али мозга нисам имала уопште, ја сам имала само осећања и замишљања. Никада нећу заборавити, то није он, то је један други, али није ни важно, ја сам волела филм "Трећи човек", у том филму Орсон Велс је јако еротичан, јако је фантастичан, једна персона у мантилу са шеширом, дубоки глас онако и има једна сцена где је калдрма и капија, он извирује из те капије излази, види му се пола лица, чује се божанствена музика, то је падање у несвест... Ја никада нећу заборавити како сам ја мог једног дечка видела и како сам ја чула ту музику и како сам ја мислила да је он Орсон Велс. Тако сам фантазирала, то сад знам. И, видим једног дана, после једно три-четири године, па то уопште није Орсон Велс, то је једна будала, види како је безвезе, то сам ја у мојој машти... Ми измаштамо нашу љубав и што имамо више маште то можеш трагичније да завршиш - каже Нада.

Фото: В. Данилов

 

Ћерка Сара се родила у другом браку. Нада је испричала како се снашла у улози мајке: 

- Тешко сам се сналазила, веома тешко. Прво, била сам доста опседнута собом, то су те године када ти само мислиш на себе и дође једног дана дете и одједанпут ако су ти сви углови били поремећни дођеш у прав угао. И прав угао те врати, главу ти врати јер дете не зна, не може ништа само, мораш ти све да радиш. Ја се сећам тог изласка из болнице... То ми је остала као потпуна кома, ја сам замилшљала док смо ми водили љубав, ми се волимо и све то и ту креветац, ту беба и ту тачка. И онда, излазим из болнице, у носиљци, како се беба изводила из болнице, ја гледам у живог човека од три и по килограма и жив човек спава, моја ћерка спава. И ја сад кажем: "Шта ћу ја сад кад се она пробуди? Шта да радим?", ја ништа не знам. Гледам са таквим страхом, то, тај страх, памтим гледање у бебицу која спава и панику у глави, мало је рећи паника, не знам је л' има неко стање још горе од панике. Доносим кући бебу и почиње мој живот. То је то мерење времена пре и после. И еротике и све, све, све, почиње све потпуно да се мења, све - каже Нада.

БОНУС ВИДЕО: