Bivši zadrugar i starleta posvađali su se na pomenutom veselju, a Stefan je navodno u alkoholisanom stanju naneo teške povrede oka Nataši posle čega je ona završila na kliničkom centru u Novom Sadu. Karić je pobegao, a Nataša je dobila infekciju oka. Posle se predao policiji, dobio je mesec dana pritvora. 

Posle Šavijine izjave u Prvom osnovnom sudu u Rumi je pušten na slobodu i od tada se nije oglašavao povodom događaja.  On čeka da optužica bude podignuta, a rekao je da ga je javnost osudila pre suda: 

- Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i pre nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue - rekao je Stefan, a na pitanje da li je poznat datum sledećeg suočavanja, odgovorio je:

- Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo videti. 

Foto: ATA images

 

Kako kaže, njegov život se promenio preko noći posle incidenta i "svašta trpi". 

- Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. LJudi su takvi, da me razapinju svuda - kazao je Stefan Karić za 24 sedam.

Foto: Instagram printskrin/natasa.savija

 

 

BONUS VIDEO: