Nakon žestoke rasprave koja se dogodila jutros u 4.05 u Francuskoj ulici u centru Beograda, glumicu je dečko udario u desnu stranu lica i naneo povrede.

Foto: Milena Anđela

 

 

Navodno, do sukoba je, došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave i tada ju je udario. Glumica je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na njegovom "poršeu".

Zbog povreda, Karanova je prevezena u Urgentni centar.

Podsetimo, nakon razvoda od supruga DŽoela Lubina, Marija Karan je stupila u emotivnu vezu sa biznismenom Vladanom Balabanom koji takođe iza sebe ima brak.

Balaban je IT stručnjak i nalazi se na čelu jedne firme koja se bavi razvojem različitih tipova softvera i pružanja drugih IT usluga. Pored toga, on je i član upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

 

 

Inače, da stvari među njima nisu najbolje funkcionisale ni na početku veze dokaz su svađe koje su imali na letovanju. Mediji su tadapisali da su se Marija i Balaban žestoko posvađali na ulazu hotela u kome su odseli, ne mareći za poglede prolaznika.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".