U razgovoru za "Dan" kaže da je u momentu kada ju je zalutali metak pogodio, u naručju držala bratanca.

Koćelo, koja nije želela da objavimo njenu fotografiju, naglašava da je zahvalna Bogu što je sve prošlo bez težih posledica i apeluje na sve koji organizuju veselja ili odlaze na njih da ne koriste vatreno oružje za šenlučenje.

– U momentu kada me je pogodio metak, u rukama sam držala svog malog bratanca. U momentu sam osetila neku toplinu, a onda sam videla krv. Uplašila sam se da je to detetova krv, ali sam odmah potom shvatila da sam ja pogođena – ispričala je Nataša.

Dečaka je, kako kaže, odmah dodala sestri koja je stajala pored nje, a onda se okrenula na drugu stranu i obratila se snaji, koja je takođe bila u blizini. Objašnjava da je ostala na nogama, odnosno da je samo pokleknula, jer su je hici pogodili u noge. 

– Vrlo brzo sam shvatila da su me pogodili zalutali meci. U tom šoku ljudi su stajali ne shvatajući šta se zbiva, samo se snašla moja snaha. Ona je dotrčala, smestila me u automobil i odvezla u Hitnu pomoć. U stvari, moja snaja je jedan veliki heroj. Odmah je shvatila šta se desilo i požurila je da mi pomogne – ističe sagovornica.

Uspešno se oporavlja od povreda

Ona je već sedam dana u pljevaljskoj bolnici i oporavlja se od zadobijenih povreda. Žali zbog svega što se desilo i apeluje na sve da na veseljima ne koriste vatreno oružje.

– Vatreno oružje ne bi trebalo niko da koristi i apelujem na sve ljude koji organizuju veselja ili odlaze na njih da se uzdrže od šenlučenja vatrenim oružjem, jer se uvek može desiti nesreća – kaže Nataša.

Naglašava da je i ono što se njoj desilo nesrećan slučaj i ističe da nikoga ne krivi za to.

– Nisam išla na to svadbeno veselje, iako sam bila pozvana. Izašla sam ispred kuće da propratim veselje, na koje je trebalo da pođu moji ukućani. Nikoga ni za šta ne okrivljujem. Ne tražim nikakvu odštetu. Komšije smo i dobri prijatelji sa porodicom kod koje je bilo veselje. Desilo se nesrećno i nenamerno ranjavanje. Mi smo tu porasli zajedno i znam da niko nije imao nikakvu zlu nameru – ističe ona.

Naglašava da su se u javnosti mogli čuti mnogi navodi o njenoj navodnoj povredi kuka, kao i druge priče koje nisu istinite.

– Lekari su mi rekli da taj dan treba da slavim kao drugi rođendan. Kako su mi kazali, da su najveći svjetski stručnjaci crtali putanju kuda će meci da prođu, a da ne ostave nikakve veće posledice, ne bi je tako nacrtali. Imala sam mnogo sreće – kazala je Nataša Koćalo.

BONUS VIDEO:

PALA TERASA SA 11.SPRATA SOLITERA: Drama u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".