У разговору за "Дан" каже да је у моменту када ју је залутали метак погодио, у наручју држала братанца.

Коћело, која није желела да објавимо њену фотографију, наглашава да је захвална Богу што је све прошло без тежих последица и апелује на све који организују весеља или одлазе на њих да не користе ватрено оружје за шенлучење.

– У моменту када ме је погодио метак, у рукама сам држала свог малог братанца. У моменту сам осетила неку топлину, а онда сам видела крв. Уплашила сам се да је то дететова крв, али сам одмах потом схватила да сам ја погођена – испричала је Наташа.

Дечака је, како каже, одмах додала сестри која је стајала поред ње, а онда се окренула на другу страну и обратила се снаји, која је такође била у близини. Објашњава да је остала на ногама, односно да је само поклекнула, јер су је хици погодили у ноге. 

– Врло брзо сам схватила да су ме погодили залутали меци. У том шоку људи су стајали не схватајући шта се збива, само се снашла моја снаха. Она је дотрчала, сместила ме у аутомобил и одвезла у Хитну помоћ. У ствари, моја снаја је један велики херој. Одмах је схватила шта се десило и пожурила је да ми помогне – истиче саговорница.

Успешно се опоравља од повреда

Она је већ седам дана у пљеваљској болници и опоравља се од задобијених повреда. Жали због свега што се десило и апелује на све да на весељима не користе ватрено оружје.

– Ватрено оружје не би требало нико да користи и апелујем на све људе који организују весеља или одлазе на њих да се уздрже од шенлучења ватреним оружјем, јер се увек може десити несрећа – каже Наташа.

Наглашава да је и оно што се њој десило несрећан случај и истиче да никога не криви за то.

– Нисам ишла на то свадбено весеље, иако сам била позвана. Изашла сам испред куће да пропратим весеље, на које је требало да пођу моји укућани. Никога ни за шта не окривљујем. Не тражим никакву одштету. Комшије смо и добри пријатељи са породицом код које је било весеље. Десило се несрећно и ненамерно рањавање. Ми смо ту порасли заједно и знам да нико није имао никакву злу намеру – истиче она.

Наглашава да су се у јавности могли чути многи наводи о њеној наводној повреди кука, као и друге приче које нису истините.

– Лекари су ми рекли да тај дан треба да славим као други рођендан. Како су ми казали, да су највећи свјетски стручњаци цртали путању куда ће меци да прођу, а да не оставе никакве веће последице, не би је тако нацртали. Имала сам много среће – казала је Наташа Коћало.

БОНУС ВИДЕО:

ПАЛА ТЕРАСА СА 11.СПРАТА СОЛИТЕРА: Драма у Булевару Михајла Пупина на Новом Београду

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".