Posle okončanja veze sa Sadetinom Saranom, Emina Jahović je rešila je da ne otkriva prebrzo detalje iz svog ljubavnog života.  Prema pisanjima turskih medija, pevačica je već dva meseca u ljubavi sa biznismenom Kurtom Danijelom Santijem. Santi je od nje stariji 14 godina, a Emina još uvek ne želi da priča o tome. 

Međutim, tokom boravka u Beogradu, pevačica se poverila bliskim osobama i istakla a je Danijel pravi izbor muškarca za nju i da će tokom leta otići na odmor iz Istanbula. 

Plan je da svoje prvo letovanje provedu u Eminonom letovalištu gde ona svaki put letuje sa porodicom. Potom će provesti vreme u Bodrumu u jednom od najskupljih rizvortova gde Emina često gostuje. Paru će biti  dostupna i velika luksuzna jahta, kojom će dve nedelje krstariti po moru i obilaziti tursku obalu.

Paparci su uhvatili Eminu i  Kurta, a fotografije su ispunile naslovne strane turskih medija. 

Podsećanja radi, Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je duže vreme živeo u Švajcarskoj, a posle razvoda se vratio u Istanbul. Otac je dvoje dece i vrlo je uticajan u poslovnim krugovima, a spekuliše se i da je već imao prilike da upozna Eminine sinove Javuza i Jamana.

Prilikom nedavne posete Beogradu Emina nije želela da komentariše navode turskih medija da je u vezi, ali je priznala da je zaljubljena.

-Zaljubljena sam u moje sinove, to sam im pre neki dan rekla. Ako me pitate za muškarca, o tome ne želim da pričam jer to je prevaziđena tema. U Turskoj svakog meseca imam novog partnera, više i ne znam ko je. Nemam komentar, pre mesec i po dana možda je to bio potpuno neko drugi, rekla je tada medijima Jahovićeva.

(Blic) 

BONUS VIDEO: