Iako je imao dosta turbelencija, Stefan nije dozvolio da se njegova karijera nađe u zastoju i da se pokvare poslovni planovi. 

Rasta je svojom muzikom uvek punio hale, što je dokaz da publiku isključivo interesuje njegova muzika a ne privatni život. 

Reper je najavio tri nove pesme koje je uradio sa kolegom i dugogodišnjim saradnikom Linkom, a koji je nazvao "180 stepeni", Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove.

Rasta je odlučio da ošiša dredove, a kako je izjavio to za njega predstavlja jedan novi početak u životu. Publici će biti teško da se navike na novi stajlin pevača: 

- Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP "180 stepeni" sadrži tri pesme: "Prokleti 3", "Taktika" i "Strah i trepet". Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu - obrt za "180 stepeni", izjavio je Rasta.

Rasti ovo nije prvi put da se odluči na ovaj korak, već je jednom to uradio kada je pevačica Ana Nikolić rodila njihovu ćerku Taru. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: