- Žena je prijavila da je pretrpela porodično nasilje u njihovom domu na Zvezdari. Vukašin je tada pretukao majku, nakon čega je uhapšen, ali je posle 20 dana ona povukla prijavu pa je pušten iz pritvora - potvrdio je izvor iz istrage za Informer.

Za stravičan slučaj silovanja i zlostavljanja deteta saznalo se nakon što je prijateljica povređene devojke obavestila javnost o torturi koju su doživeli ona i njena beba. Nasilnik je ubrzo posle toga priveden.

On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu sa krivičnom prijavom kojom se tereti silovanje i nasilje u porodici. Sumnja se takođe da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog mališana tako što ga je udarao po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Na saslušanju je negirao krivicu i istakao da nije prisilio suprugu na seksualni odnos, već da je bio malo grublji "pošto se zaneo." 

Viši sud je prihvatio predlog tužilaštva i odredio pritvor Vukašinu M. da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

BONUS VIDEO:

POTRESNE SCENE NA OBALI DUNAVA U APATINU: U toku velika potraga za mališanima

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".