- Жена је пријавила да је претрпела породично насиље у њиховом дому на Звездари. Вукашин је тада претукао мајку, након чега је ухапшен, али је после 20 дана она повукла пријаву па је пуштен из притвора - потврдио је извор из истраге за Информер.

За стравичан случај силовања и злостављања детета сазнало се након што је пријатељица повређене девојке обавестила јавност о тортури коју су доживели она и њена беба. Насилник је убрзо после тога приведен.

Он је саслушан у Вишем јавном тужилаштву са кривичном пријавом којом се терети силовање и насиље у породици. Сумња се такође да је Вукашин М. у претходних неколико дана, у време када дететова мајка није била присутна, злостављао њиховог шестомесечног малишана тако што га је ударао по глави и телу, услед чега је дете задобило више телесних повреда.

На саслушању је негирао кривицу и истакао да није присилио супругу на сексуални однос, већ да је био мало грубљи "пошто се занео." 

Виши суд је прихватио предлог тужилаштва и одредио притвор Вукашину М. да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ НА ОБАЛИ ДУНАВА У АПАТИНУ: У току велика потрага за малишанима

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".