Poznata američka pevačica Lana Del Rej (37) se ne pojavljuje često u javnosti u poslednje vreme ali sada su je paparaci uhvatili na odmoru u Rio De Žaneiru, gde je prvi put održala koncert nakon četiri godine pauze. Lanu fotkaju na svakom koraku dok pokušava da se malo opusti u Brazilu, a nove slike s plaže obišle su celi svet.

Naime, Lana je u poslednje vreme tema medija, jer se njen izgled potpuno promenio od početka karijere. Kako se ne pojavljuje često u javnosti, mnogi se svaki put iznova iznenade njenom pojavom . Poslednjih je godina dobila dosta kilograma viška, a obožavatelji ne mogu da se naviknu na njen novi imidž. Mnogi su i uvereni da se podvrgnula estetskim zahvatima.

Foto:Profimedia

 

"Kako Lana Del Rej izgleda? Bila je na plastičnim operacijama", "Volim njenu muziku, ali isto tako moram reći da izgleda stvarno loše poslednje vreme", "Lana izgleda kao mapet", samo su neki od komentara korisnika Tvitera, ali puno njih je istaklo i da pevačica prekrasna, kao i da dobro zna da iznese višak kilograma.

Lana Del Rej dugo je izbegavala javnost, pune tri godine, ali je zato 2021. izdala dva albuma. Međutim, iako je za njih dobila brojne pohvale, nije bila nominovana za Gremi. Neprijatni komentari o njenoj težini već se odavno šire društvenim mrežama, a poslednji put je "ulovljena" u septembru u Malibuu s prijateljima.

Foto:Profimedia

 

Žena koja je nekada bila na listama najlepših dama sveta hitom "Video Games" pre jedanaest godina osvojila je sve muzičke, pa se više-manje povukla iz muzičkog sveta. Sa druge strane, bila je najavila izdavanje sedmog studijskog albuma "Chemtrails Over the Country Club" za 2020, ali planove joj je poremetila pandemija korona virusa.

Konačno je izašao 2021. u martu, ali su obožavatelji više pričali o njenom izgledu nego o muzici. Takođe, pre dve godine dosta se šuškalo i kako je estetskim operacijama napravila promene na svom licu, ali pevačica o tome nije nikada javno govorila.

Del Rej je rođena i odrasla u NJujorku gde je već 2005. započela karijeru komponujući svoje pesme koje je izvodila u noćnim klubovima pod pseudonimom"Lizzy Grant". Nakon brojnih muzičkih projekata i svog prvog albuma "Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant", svetsku je slavu postigla kada je 2011. objavila svoj debitantski singl "Video Games."

 

 

Ubrzo nakon toga potpisuje ugovor s diskografskim kućama "Interscope Records" i "Polydor Records" pa 2012. godine objavljuje album "Born to Die". Album je postao svetski hit i sa njenim najpopularnijim pesmama poput Blue Jeans, Born to Die i Video games još i danas uživa titulu jednih od najuticajnijih albuma decenije.

Album "Ultraviolence" objavljuje 2014. godine, koji je nakon puštanja na tržište došao na prvo mesto najprodavanijih albuma u preko 50 zemalja sveta, a u SAD-u je album u prvoj nedelji prodaje došao na prvo mesto Billboardove Top 200 ljste najprodavanijih albuma sa 182 000 prodatih primeraka. Od 2015. do 2017. objavljuje albume "Honeymoon" i "Lust for Life", a 2019. objavljuje i svoj kritički najcenjeniji album "Norman Fu**ing Rockwell!" NJen sedmi studijski album pod nazivom "Chemtrails Over the Country Club" izašao je u martu 2021. godine.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".