Позната америчка певачица Лана Дел Реј (37) се не појављује често у јавности у последње време али сада су је папараци ухватили на одмору у Рио Де Жанеиру, где је први пут одржала концерт након четири године паузе. Лану фоткају на сваком кораку док покушава да се мало опусти у Бразилу, а нове слике с плаже обишле су цели свет.

Наиме, Лана је у последње време тема медија, јер се њен изглед потпуно променио од почетка каријере. Како се не појављује често у јавности, многи се сваки пут изнова изненаде њеном појавом . Последњих је година добила доста килограма вишка, а обожаватељи не могу да се навикну на њен нови имиџ. Многи су и уверени да се подвргнула естетским захватима.

Фото:Профимедиа

 

"Како Лана Дел Реј изгледа? Била је на пластичним операцијама", "Волим њену музику, али исто тако морам рећи да изгледа стварно лоше последње време", "Лана изгледа као мапет", само су неки од коментара корисника Твитера, али пуно њих је истакло и да певачица прекрасна, као и да добро зна да изнесе вишак килограма.

Лана Дел Реј дуго је избегавала јавност, пуне три године, али је зато 2021. издала два албума. Међутим, иако је за њих добила бројне похвале, није била номинована за Греми. Непријатни коментари о њеној тежини већ се одавно шире друштвеним мрежама, а последњи пут је "уловљена" у септембру у Малибуу с пријатељима.

Фото:Профимедиа

 

Жена која је некада била на листама најлепших дама света хитом "Видео Гамес" пре једанаест година освојила је све музичке, па се више-мање повукла из музичког света. Са друге стране, била је најавила издавање седмог студијског албума "Цхемтраилс Овер тхе Цоунтрy Цлуб" за 2020, али планове јој је пореметила пандемија корона вируса.

Коначно је изашао 2021. у марту, али су обожаватељи више причали о њеном изгледу него о музици. Такође, пре две године доста се шушкало и како је естетским операцијама направила промене на свом лицу, али певачица о томе није никада јавно говорила.

Дел Реј је рођена и одрасла у Њујорку где је већ 2005. започела каријеру компонујући своје песме које је изводила у ноћним клубовима под псеудонимом"Лиззy Грант". Након бројних музичких пројеката и свог првог албума "Лана Дел Раy А.К.А. Лиззy Грант", светску је славу постигла када је 2011. објавила свој дебитантски сингл "Видео Гамес."

 

 

Убрзо након тога потписује уговор с дискографским кућама "Интерсцопе Рецордс" и "Полyдор Рецордс" па 2012. године објављује албум "Борн то Дие". Албум је постао светски хит и са њеним најпопуларнијим песмама попут Блуе Јеанс, Борн то Дие и Видео гамес још и данас ужива титулу једних од најутицајнијих албума деценије.

Албум "Ултравиоленце" објављује 2014. године, који је након пуштања на тржиште дошао на прво место најпродаванијих албума у преко 50 земаља света, а у САД-у је албум у првој недељи продаје дошао на прво место Биллбоардове Топ 200 љсте најпродаванијих албума са 182 000 продатих примерака. Од 2015. до 2017. објављује албуме "Хонеyмоон" и "Луст фор Лифе", а 2019. објављује и свој критички најцењенији албум "Норман Фу**инг Роцкwелл!" Њен седми студијски албум под називом "Цхемтраилс Овер тхе Цоунтрy Цлуб" изашао је у марту 2021. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".