Biljana je priznala da u samom početku njena i Jankova ljubav nije bila na prvi pogled i da su postojale predrasude kada je u pitanju njihova veza jer je tada teniser važio za plejboja i imao je specifičan stil, nosio je pirsinge i voleo je da se tetovira. 

Biljana i Janko su već 18 godina zajedno, a iz velike ljubavi rodila se ćerka Emili i sin Noa.  Danas važe za jedan od najskladnijih parova. 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Blic

 

Kreatorka je istakla da se nikada nisu posvađali, ali da su postojale rasprave: 

- Nije bila ljubav na prvi pogled. Ništa nije bilo ni romantično ni bajkovito. Jer svi se sećate kakav je Janko imao imidž tada - pirsinzi, tetovaže. Zamislite kada sam ga dovela kući... Mama i tata kad su ga videli izbušenog i istetoviranog... A misli, važio je i za plejboja. Mama je bila šokirana, ali kada ga je upoznala sada ga gleda kao rođenog sina i voli. Tata je pratio tenis, tako da je veoma bio upoznat sa njegovom karijerom - rekla je poznata kreatorka u emsiji "Šou se nastavlja".

NJoj je trebalo vremena da Janko stekne njeno poverenje: 

- Ali meni je trealo vremena da on stekne moje poverenje, da ga shvatim ozbiljno, i da zavredi moju pađnju i vreme. Tada sam još uvek studirala, nisam uopšte ga preozbiljno hvatala. Ali kako smo se vremenom upoznavali, po različitim životnim vrednostima, stavovima... Vrlo brzo sam uvidela koliko smo slični. I zapravo, neveovatno je koliko smo sličnog karaktera i senzibiliteta. Neki se šale da kao da nas je ista mjaka rodila - kaže Biljana.

- Toliko se dobro poznajemo i funkcionišemo i kao muž i žena, ali ja uvek kažem da je on meni i više od muža. On je moj najbolji prijatelj. Uvek kažem da je on kao deo mene, kao neki moj unutrašnji organ i ja njegov, toliko smo povezani. Reči su često nepotrebne da bismo objasnili naša osećanja - kaže Biljana.

 

BONUS VIDEO: