Биљана је признала да у самом почетку њена и Јанкова љубав није била на први поглед и да су постојале предрасуде када је у питању њихова веза јер је тада тенисер важио за плејбоја и имао је специфичан стил, носио је пирсинге и волео је да се тетовира. 

Биљана и Јанко су већ 18 година заједно, а из велике љубави родила се ћерка Емили и син Ноа.  Данас важе за један од најскладнијих парова. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Блиц

 

Креаторка је истакла да се никада нису посвађали, али да су постојале расправе: 

- Није била љубав на први поглед. Ништа није било ни романтично ни бајковито. Јер сви се сећате какав је Јанко имао имиџ тада - пирсинзи, тетоваже. Замислите када сам га довела кући... Мама и тата кад су га видели избушеног и истетовираног... А мисли, важио је и за плејбоја. Мама је била шокирана, али када га је упознала сада га гледа као рођеног сина и воли. Тата је пратио тенис, тако да је веома био упознат са његовом каријером - рекла је позната креаторка у емсији "Шоу се наставља".

Њој је требало времена да Јанко стекне њено поверење: 

- Али мени је треало времена да он стекне моје поверење, да га схватим озбиљно, и да завреди моју пађњу и време. Тада сам још увек студирала, нисам уопште га преозбиљно хватала. Али како смо се временом упознавали, по различитим животним вредностима, ставовима... Врло брзо сам увидела колико смо слични. И заправо, невеоватно је колико смо сличног карактера и сензибилитета. Неки се шале да као да нас је иста мјака родила - каже Биљана.

- Толико се добро познајемо и функционишемо и као муж и жена, али ја увек кажем да је он мени и више од мужа. Он је мој најбољи пријатељ. Увек кажем да је он као део мене, као неки мој унутрашњи орган и ја његов, толико смо повезани. Речи су често непотребне да бисмо објаснили наша осећања - каже Биљана.

 

БОНУС ВИДЕО: