Bivša zadrugarka obelodanila je u toku jučerašnjeg dana da je bila napadnuta na odeljenju za pašoše u SUP-u u Nišu.

- Slučaj je rešen. Hvala Ministarstvu unutrašnjih poslova i gradonačelnici Niša - poručila je Simova putem Instagrama uz emotikon srca, zbog čega se da zaključiti da je i više nego zadovoljna finalnim ishodom jučerašnje drame.

Podsetimo, nekadašnja zadrugarka se juče uključila na Instagram vidno potresena zbog onoga što joj se dogodilo. Naime, Tara je tada istakla da je napadnuta u SUP-u u Nišu, a, nakon što je opisala osobu koja ju je navodno napala na odeljenju za pasoše, ona je otkrila detalje ovog nemilog događaja.

Foto: Jutjub printskrin/tarasimov

 

- Nazvana sam kur... i kriminalcem, uz navođenje imena i prezimena vlasnika "Zadruge". Trudna, u osmom mesecu, sa trećestepeno visokorizičnom trudnoćom, sam doživela napad panike i tresem se - poručila je Simova putem Instagrama.

- Ovo je žena koja me je danas iz meni nepoznatih razloga, napala i izvređala pred celim SUP-om u Nišu... "Mogla si da dođeš i gola, svi vi kriminalci i kur... iz rijalitija, ne mogu da te gledam, dno dna si, gadite mi se”. Takođe me je slikala iza leđa, ponavljala uvrede više puta iako sam u 8. mesecu trudnoće, javnosti je takođe poznato da mi je trudnoća visokorizična - dodala je kasnije voditeljka.

- Vidno potrešenu, pod napadom panike i uplakanu je nastavila da me provocira i vređa. Apelujem na sve organe i medije da ova žena momentalno dobije otkaz. Koliko sam se raspitala, nisam jedina koja je doživela ovako nešto od ove žene. Ujutru podnosim krivičnu prijavu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".