Svetlana Ceca Ražnatović istakla je da joj dečko ne treba da bi bila ostvarena i srećna: 


- Ma, neka se ženi i udaje ko hoće... Papir mi ništa ne znači i mislim da se nikad više neću udati. Videla sam da brak može da bude fantastičan i prepun lepih momenata, ali sada to ne želim. 

Pevačica je priznala šta je nervira u vezama: 

- Nemam dečka i nemam nameru da ga imam! Idem gde hoću i vraćam se kući kad hoću. Živela sloboda! Najsrećnija sam kada nemam partnera pored sebe. Frustrira me da stalno nekome treba da se javljam. Napokon živim kako želim, a to je da stalno putujem i uživam.

 

Foto: ATA images

 

Jedan od udvarača je bio spreman na sve kako bi je osvojio: 

- Jedan je pokušao da preskoči ogradu moje kuće da bi mi izjavio ljubav, ali ne želim da pričam o takvim psihopatama- izjavila je Ceca i otkrila kako provodi vreme i da li sebe smatra drugačijom od drugih žena: 

- Kao i svaka druga žena. Roditelji mi nikad nisu dozvolili da poletim i postanem uobražena. Uvek su me vaspitavali da obema nogama stojim čvrsto na zemlji. Ponosna sam na to. Kućni sam tip i slobodno vreme najviše provodim sa porodicom, sestrom Lidijom i njenom decom - ispričala je Ceca i otkrila kako bi se, da nije pevačica, sigurno bavila psihologijom.

- Velika želja mi je bila da se bavim psihologijom. Na početku karijere rekla sam sebi da ću se, ako ne uspem na estradi, baviti psihologijom - zaključila je ona za "Informer".

BONUS VIDEO: