Karleuša važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima.

Takođe je poznata po britkim odgovorima i čestim sukobima sa kolegama. Na srpskoj sceni je oko trideset godina, a njena ćerka Nika je objasnila kakva je Jelena privatno. 

- Ponosna sam na mnogo ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama - glasi početak Nikinog pismenog sastava. 

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

- Zahvalna sam što imam moju mamu u svom životu. Ona je najveći heroj koga sam ikada upoznala. Sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želela, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala. Radi ceo dan i nikad nije umorna da mi napravi večeru, da mi daje savete i da pričamo satima. Kad porastem, hoću da budem kao moja mama, vešta mudra pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto tako sam ponosna na moju mamu što je uspešna u svom poslu, ponosna  sam na nju za sve što je postigla u životu. Volim te mama, uvek ćeš biti moj broj jedan u svemu. Ti si moj heroj. - napisala je Nika. 

Jelena je stavila fotografiju na stori i napisala:

- Moja Nika. 

BONUS VIDEO: