Светлана Цеца Ражнатовић истакла је да јој дечко не треба да би била остварена и срећна: 


- Ма, нека се жени и удаје ко хоће... Папир ми ништа не значи и мислим да се никад више нећу удати. Видела сам да брак може да буде фантастичан и препун лепих момената, али сада то не желим. 

Певачица је признала шта је нервира у везама: 

- Немам дечка и немам намеру да га имам! Идем где хоћу и враћам се кући кад хоћу. Живела слобода! Најсрећнија сам када немам партнера поред себе. Фрустрира ме да стално некоме треба да се јављам. Напокон живим како желим, а то је да стално путујем и уживам.

 

Фото: АТА имагес

 

Један од удварача је био спреман на све како би је освојио: 

- Један је покушао да прескочи ограду моје куће да би ми изјавио љубав, али не желим да причам о таквим психопатама- изјавила је Цеца и открила како проводи време и да ли себе сматра другачијом од других жена: 

- Као и свака друга жена. Родитељи ми никад нису дозволили да полетим и постанем уображена. Увек су ме васпитавали да обема ногама стојим чврсто на земљи. Поносна сам на то. Кућни сам тип и слободно време највише проводим са породицом, сестром Лидијом и њеном децом - испричала је Цеца и открила како би се, да није певачица, сигурно бавила психологијом.

- Велика жеља ми је била да се бавим психологијом. На почетку каријере рекла сам себи да ћу се, ако не успем на естради, бавити психологијом - закључила је она за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: